08.06 05:55
55 Min
Afrika vadászai
Kamuti, az afrikai szavanna egyik legöregebb leopárdja bajban van: hiába uralja a Luangwa-völgy legjobb vadászterületét immár tíz éve, ma már messze nem olyan hatékony ragadozó, mint volt fénykorában. (Love Nature HD)
08.06 06:50
55 Min
Afrika vadászai
Kamuti, az immár a 13. évében járó nőstény leopárd kihívások sorával kénytelen szembenézni: nem elég, hogy a gyorsasága a múlté, még egy fiatal, a territóriumára pályázó rivális is feltűnt a közelben. (Love Nature HD)
08.06 07:45
55 Min
Afrika vadászai
A Nsefu-falka egén viharfelhők gyülekeznek, amikor feltűnik a közelben három agresszív hím oroszlán, melyek megpróbálják elüldözni a hímeket, megölni a kölyköket és megszerezni a falka territóriumát. (Love Nature HD)
08.06 08:40
50 Min
Afrika vadászai
A szeretet és az árulás lenyűgöző történetében egy fiatal oroszlánt gyengesége miatt elűznek a falkától. Az életben maradáshoz a kölyöknek rengeteg nehézséggel kell szembe néznie, hisz az élet Zambiában nem épp (Love Nature HD)
08.06 09:30
50 Min
Afrika vadászai
Az élet nem fenékig tejfel a Nsefu falkában, s ennek egy egyszerű oka van: tinédzserek is vannak a családban. Kövesd nyomon hét növendékoroszlán sorsát követhetjük nyomon Afrika kíméletlen vadonjában! (Love Nature HD)
08.06 10:20
50 Min
Afrika vadászai
A zambiai Liuwa-síkságot az utóbbi évtizedek legnagyobb szárazsága sújtja, minek következtében a gnúcsordák messze elkerülik a vidéket, a rájuk váró foltos hiénákat az éhhalál szélére taszítva. (Love Nature HD)
Nach weiteren Sendungen Vânătorii Africii suchen Nach Streams von Vânătorii Africii suchen